foto: www.sxc.hu

Cadeaus voor de Dagboekdag

Wat hebben familiedocumentaires, thee en schriften met elkaar gemeen? Het zijn dingen die gemaakt en verkocht worden door gulle sponsors van de Dagboekdag Drechtsteden, die a.s. zaterdag gehouden wordt. Dat is 21 juni, begin van de zomer, en het thema is dan ook: “Zomer uit je pen!”

In verschillende workshops, begeleid door Anja van der Starre en mij, sta je stil bij de zomer om je heen én de zomer in jezelf. –  Powered by FamDoc, TeaFreaks en Oxford; we bedanken hen hartelijk!

Een familiedocumentaire is een uniek ‘document’ dat naast of in plaats van een fotoalbum of een geschreven levensverhaal kan komen te staan. Een professionele weergave van een persoonlijke geschiedenis – ik schreef er eerder al iets over in het bericht ‘Familiedocumentaire: verhalen in woord en beeld‘. Dick van den Berg van FamDoc sponsort een dagdeel in het zalencomplex De Palm in Papendrecht, waar we tijdens de Dagboekdag te gast zijn. En hij geeft nog iets cadeau in de tasjes voor de deelnemers, maar dat blijft een verrassing.

Bij een dagboek(dag) hoort natuurlijk lekkere thee. Je vindt zaterdag een bijzondere melange van TeaFreaks in je cadeautasje: wat te denken van “Oh Happy Day”, “All Time Energy”, “Sweet Dreams” of “I Got a Hangover”? We zijn op alles voorbereid.

En letterlijk voor de hand ligt de keuze voor schriften van Oxford, omdat het ‘optik paper’ zo plezierig schrijft. Het is nog even spannend of ze op tijd bezorgd worden, ik lig voortdurend op de uitkijk in de heg.

Naast deze cadeaus zit er nog veel meer in de tasjes van de Dagboekdag: kortingsbonnen, spulletjes, schrijfinspiratie, een beetje zomer… maar dat gaan Anja en ik niet verklappen. Daarvoor moet je je aanmelden 😉 Je bent van harte welkom.
>> meer info en aanmelden “Zomer uit je pen!”

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *