Ga je mee? Op weg naar kerst en 2015

Een nieuw programma! Dit jaar geen losstaande workshop Adventschrijven, maar een serie van drie avondworkshops in de periode van 9 december t/m 27 januari.

Via de lijn die door deze avonden loopt, en met ondersteunende oefeningen voor de tussentijd, wil ik graag voeding geven aan een proces van bezinning en nieuwe oriëntatie. De periode van advent, kerst en jaarwisseling is immers precies dát: een periode. Niet een enkel moment.

Dus hoe mooi de losse workshops Adventschrijven in de afgelopen jaren ook waren… nee, eigenlijk juist omdát die workshops zo mooi waren, is hier nu een serie van drie.

We gaan met elkaar op reis door de tijd van advent, kerst en oud & nieuw.
In deze weken sta je stil bij de betekenis die deze periode dit jaar voor jou heeft.

Je reis langs deze drie avonden, van 9 december tot 27 januari, brengt je bezinning en nieuwe oriëntatie:

    • Je kijkt terug en vooruit, via gevarieerde creatieve en reflectieve werkvormen.
    • Er is ruimte om eigen thema’s uit je leven en/of werk in te brengen of te ontdekken, net zo spiritueel en/of praktisch als je wilt.
    • Je krijgt suggesties, oefeningen etc. voor de periode tussen de drie avonden in, als inspiratie voor je innerlijke reis door advent, kerst en jaarwisseling.
    • Je formuleert en visualiseert je eigen kompas: vanuit jouw ‘lichtbron’ (advent en kerst) komt een leidraad naar voren voor je nieuwe jaar.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *