Het Schrijfcafé verhuist op 2 februari

Met ingang van vrijdag 2 februari verhuist het Schrijfcafé van de Papieren Spiegel naar Hotel Ara in Zwijndrecht.

Het Schrijfcafé van de Papieren Spiegel is in december 2009 begonnen in het Kunsthalcafé in Rotterdam en in juni 2011 verhuisd naar Hotel Ridderkerk. Goede bereikbaarheid, gratis parkeren en de rust in het café/restaurant waren toen de argumenten voor een overstap. Het laatste punt speelt nu opnieuw. Sinds de – overigens fraaie – verbouwing en herindeling van het restaurant in Hotel Ridderkerk zitten we met onze schrijftafeltjes niet meer zo rustig als voorheen en dat is natuurlijk niet handig voor de concentratie.

Ik hoop dat iedereen, zowel vertrouwde als nieuwe deelnemers, het Schrijfcafé ook weet te vinden in Zwijndrecht. Dan gaan we kijken hoe het schrijven ons daar bevalt. We krijgen een eigen hoek, rechts achterin het restaurant, en daar zou het op onze ochtenden rustig genoeg moeten zijn. En als we opkijken van het papier, zien we de schepen voorbijvaren.

Hotel Ara ligt prachtig in een natuurgebied aan de Oude Maas, niet ver van de A16, het is uitstekend te bereiken met de auto en je kunt er gratis parkeren.
Als je met openbaar vervoer komt, is NS-station Zwijndrecht het meest dichtbij, maar je moet vandaar wel met een taxi of met de (OV-)fiets. Of we spreken af dat ik je ophaal bij NS-station Barendrecht en dan rijden we samen naar Ara. Je ziet, geen argument om niet te komen!

Je bent van harte welkom.

 

 

.

foto: www.hotelara.nl

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *