Oefening van de maand

Elke maand een nieuwe reflectieoefening. Veel plezier ermee!

Helend schrijven

Naar je toe schrijven reist door de wereld. We inspireren elkaar 🙂 Een blog van Geertje van Rossum.

Schrijfcafé: varianten op een lentegedicht

In het Schrijfcafé schreven we varianten van het lentegedicht ‘Zo’n dag’ van Atze van Wieren. Bekijk hier de oefening en plaats je eigen variant in een reactie.

Schrijven en Staan: reflectief schrijven & opstellingen

Op vrijdag 9 juni is het weer zover. Een kans om te praten met je talenten en te horen wat ze jou te zeggen hebben. In een mix van opstellingen en creatieve reflectietechnieken sta je letterlijk stil bij wie je bent en wat je wilt.

Zomaar schrijven helpt niet. Wat wel?

Als je een schrijftechniek hanteert die past bij je doel en er bewust een richting mee kiest, heb je goud in handen.

foto: www.sxc.hu

De kunst van het vragen (IV): Hoebeke

Organisaties hebben geen problemen, maar de mensen die er werken wel. En bij die problemen gaat het over verlangen en vrees – volgens Hoebeke althans.
Een korte tekst met een reflectieoefening in de serie over de kunst van het vragen.

Tips voor de veertigdagentijd

Dit jaar geen eigen programma voor de veertigdagentijd, helaas, maar gelukkig zijn er genoeg andere bronnen waaruit je kunt putten.

www.sxc.hu by elkfish

Artikel: Schrijf het mooie naar je toe

Praktische tips om het positieve naar je toe te schrijven vind je in het artikel ‘Schrijf het mooie naar je toe’. Een bijdrage die ik mocht leveren aan de mooie glossy JIP en die ik hier graag met je deel.

foto: www.sxc.hu

Tips, oefeningen en inspiratie van Schrijven Magazine

Een mooie aanbieding van Schrijven Magazine: korting op het abonnement, drie cadeaus en schrijfles van Adriaan van Dis. En vervolgens een jaar lang schrijftips, inspirerende voorbeelden en uitgewerkte workshops in elk blad dat je ontvangt. De aanbieding geldt tot maandag 23 november.

‘Schrijven en Staan’ nu ook als coachtraject

Naast de eendaagse workshop ‘Schrijven en Staan’ is er nu ook een kort en intensief coachtraject. Dit bestaat uit 2 workshops plus 1 coachgesprek, en deze opzet maakt er een meer persoonlijk en doelgericht proces van.

bron: www.sxc.hu

25 juni: Atlas van de Belevingswereld

Waar ben je op dit moment? Zit je aan de Baai van Mogelijkheden? Of ploeter je door de Kloof van Vermoeidheid? Misschien ben je wel langs het Keuzemeer op weg naar het rustig gelegen plaatsje Genieten…