Schrijfmiddag: “Thuis zijn bij jezelf”, afscheid van de Noldijk


De laatste kans om aan de Noldijk te schrijven voordat we verhuizen naar Zwijndrecht. Het lijkt inmiddels een beetje op kamperen hier.

Wist je al dat we gaan verhuizen? Terug naar Zwijndrecht, naar een appartement met mooi uitzicht op Dordrecht en de Oude Maas. In de toekomst hoop ik daar ook schrijfworkshops te geven, niet in een aparte ruimte zoals tot nu toe, maar gewoon aan de keukentafel. Ook leuk!

Maar eerst het afscheid van de Noldijk. Het ziet er hier al lang niet meer zo uit als op de foto op deze pagina. Tafels en stoelen zijn weg en overal staan verhuisdozen. De koffiemachine is weggegeven en de waterkoker is naar de kringloop. Als je naar de workshop komt, moet je dus wel zelf het nodige meenemen en dan improviseren we de rest bij elkaar.

Programma

  • Thema: thuis zijn bij jezelf
  • Reflectieve schrijfoefeningen met beeld en tekst
  • Diverse schilderijen als inspiratiebron
  • ‘Kijken met je pen’ om te ontdekken wat een schilderij je te zeggen heeft over thuis zijn bij jezelf
  • Afscheid van de Noldijk met een drankje voor wie wil
  • Zo lang de voorraad strekt en op volgorde van inschrijving: gratis exemplaar van het boek Word je bewust. 81 oefeningen voor reflectief schrijven ter waarde van 18,50.

Schrijven tussen de verhuisdozen, heb je dat wel eens gedaan? Misschien toen je zelf verhuisde, maar met een groep? Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan en hoop dat we met een mooie middag de Noldijk kunnen uitzwaaien. Ook als je hier nog niet eerder geweest bent, ben je natuurlijk van harte welkom 🙂

Neem een stoeltje of krukje mee, iets om op je schoot te kunnen schrijven en ook iets te drinken voor tijdens de workshop. De borrel na afloop wordt voor je verzorgd. Wil je in het inschrijfformulier aangeven of je aan de borrel meedoet? Dan weet ik voor hoeveel personen ik spullen in huis moet halen.

Graag tot ziens op 23 november aan de Noldijk!

.
Middagworkshop

Datum
zaterdag 23 november

Locatie
Noldijk 3
Barendrecht

Tijden
– inloop vanaf 13.30 uur (svp niet eerder)
– start programma 14.00 uur
– einde programma 16.30 uur
– na afloop borrel voor wie wil

Meenemen
klapstoel of krukje
– pen en papier
– iets om op je schoot te kunnen schrijven, bijvoorbeeld een stevige klemmap
– flesje drinken, thermosfles thee of iets dergelijks

Prijs
€ 10,- contant en gepast mee te nemen

Als je je aanmeldt via het inschrijfformulier op deze pagina, krijg je meteen een bevestigingsmail. Komt de mail niet? Kijk dan in je spamfilter.

inschrijven