Met open armen en lichte voeten de zomer tegemoet!

‘Met open armen en lichte voeten’ geeft het beeld van vreugde en verwelkoming, en tegelijkertijd zijn die open armen ook bedoeld als uitdrukking van accepteren hoe het is. Niet alles in je leven of werk hoeft bij wijze van spreken roze te zijn om toch te proberen je armen open te houden en je voeten licht. Je schrijft je op deze manier de zomer in!

Dit werkboek bestaat uit 21 reflectieve schrijfoefeningen, 3 natuuropdrachten en een afsluitende reflectieopdracht. Het is bedoeld om te gebruiken in de periode voorafgaand aan de zomer; deze tijd loopt als metafoor door het werkboek heen.

De opzet is zodanig dat je gedurende drie weken elke dag een andere reflectieoefening te doen krijgt, maar je kunt er natuurlijk ook in een ander tempo mee werken of er oefeningen uit selecteren.

Het programma bestaat uit:
– deel 1: inleiding
– deel 2: dagelijkse reflectieopdrachten voor de derde week voor de zomer
– deel 3: idem voor de tweede week voor de zomer
– deel 4: idem voor de week voor de zomer
– deel 5: reflectieopdracht na afloop

De oefeningen zijn vrijwel elke dag verschillend, en naast het schrijven krijg je ook een paar aandachtoefeningen om met open zintuigen de natuur in te gaan.

Maakt deel uit van de Schrijfkriebels, een serie werkboeken van de Papieren Spiegel.

Inhoud
– 21 reflectieve schrijfoefeningen
– 3 natuuropdrachten
– 1 eindreflectie

Vorm
pdf-formaat

Tempo
Het programma beslaat in wezen de drie weken voorafgaand aan de zomer, maar je kunt daarvan afwijken en het in je eigen tempo doen.

Prijs
€ 15,- incl. 21% btw

[recaptcha]