Retraites

Het is bijzonder om de drukte te ontvluchten. Niets te hoeven. Behalve tot jezelf komen en je laten inspireren door wat je in een ongebruikelijke omgeving aangeboden krijgt.

In die ongebruikelijke omgeving, in de stilte en in dat andere ritme ontstaat ruimte voor iets nieuws. Wat dat nieuwe is, is voor iedereen verschillend en elke keer anders. Maar je kunt erop vertrouwen dat je rijker weggaat dan je kwam. Met hernieuwde levenskracht en een helder beeld van wat voor jou belangrijk is.

Ik organiseer meerdaagse retraites in kloosters in Nederland en in Domaine La Réveille, in Frankrijk (Auvergne).
Momenteel staat gepland:

.

.

Waarom zou je aan een retraite deelnemen?
Bijvoorbeeld:

  • Je hebt het te druk met van alles, en het is eigenlijk ook te druk van binnen. Je wilt weer eens goed naar jezelf luisteren.
  • Je draagt een vraag of dilemma met je mee waar je eens rustig over wilt nadenken. Broeden. Misschien komt er iets uit.
  • Je wilt je laten inspireren door een plek en structuur waarin inzichten kunnen groeien.
  • Je hebt niet eerder zoiets gedaan en bent nieuwsgierig. Hoe zou het zijn, een tijdje weg van alles?

“Ik kijk met een goed gevoel terug op inspirerende en bijzondere dagen. Een heel stel mooie, warme mensen ontmoet. Hartelijk dank voor de perfecte organisatie en de gecreëerde sfeer.”

“Ik vond het erg speciaal en ben onder de indruk hoe snel je bij jezelf kan komen. Een veilige omgeving, waarin ieder in zijn waarde wordt gelaten.”

“…heel fijne herinneringen aan het weekend. Ook na afloop zijn er voor mij een hoop dingen op hun plaats gevallen. Zo’n weekend is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!”

“Ik vond het een super weekend. De combi met de diensten heel mooi en rustgevend.”

Inspiratie nodig? Ga een weekend op retraite in het klooster; je komt herboren en vol inspiratie terug!”

“Ik heb enorm genoten van het kloosterweekend, nogmaals mijn dank hiervoor. Ik vind je zó oprecht én professioneel.”