Startpakket & kom in mijn team

Wil je producten met korting kopen en elke maand een kaartpakketje ontvangen? Meld je dan aan als demonstrator en kom in mijn team. Je profiteert meteen van de mooie aanbieding van het startpakket. Van harte welkom!

Je kunt het demonstrator-zijn op je eigen manier invullen, meer of minder actief. Veel deelnemers zijn ingestapt om hun hobbymateriaal met korting te kunnen kopen en daar houden ze het bij. Soms worden ze zelfs alleen demonstrator om het startpakket te kunnen aanschaffen en daarna laten ze hun lidmaatschap verlopen; dat gebeurt vanzelf als je niets meer bestelt. Anderen doen mee aan een facebookgroep, zetten kaarten op hun blog en maken YouTube-filmpjes. En weer anderen maken er hun werk van. Het kan allemaal.

En het kan mettertijd ook veranderen. Ik ben zelf demonstrator geworden vanwege de mooie aanbieding van het startpakket en had verder geen plannen. Maar al werkend met de Stampin’Up!® materialen zag ik meer mogelijkheden. Workshops om samen kaarten te maken, maar ook een combinatie met schrijven, creatieve dagboekpagina’s en reflectieopdrachten. Ik hou van papier en inkt, en ik ontdek en deel graag wat je er allemaal mee kunt doen.

Wat krijg je van Stampin’Up! als je het startpakket bestelt en instapt in mijn team?

  • je kiest zelf wat je in je startpakket wilt hebben (alles uit actuele catalogi is mogelijk): je kiest producten ter waarde van in totaal  € 175 en je betaalt € 129
  • je koopt voortaan producten van Stampin’Up! met 20 of 25% korting
  • je mag nieuwe catalogi zien en eruit bestellen voordat ze worden vrijgegeven

Daarnaast verzorg ik deze extra’s voor je:

  • elke maand een kaartpakketje: een envelopje in de post met materialen om een kaart te maken
  • als je wilt: deelname aan een actieve, besloten facebookgroep (nu al meer dan 70 leden), met veel informatie en inspiratie
  • uitnodigingen voor teamactiviteiten, o.a. gratis online workshops en (als het weer kan) team-middagen

Als je vragen hierover hebt, stel ze gerust via het contactformulier of bel me erover op.

Meld je aan als demonstrator in mijn team en stel je startpakket samen
Vragen? Stel ze via het contactformulier
Bekijk de startersbrochure
Bekijk de jaarcatalogus 2020-2021