De site is vernieuwd

De site is veranderd en ik hoop dat je het een verbetering vindt! Er zit in elk geval flink wat werk in, dus hopelijk is het de moeite waard 😉

De belangrijkste veranderingen:

  • het hoofdmenu heeft een nieuwe pagina-indeling: je ziet nu in één oogopslag om welk type aanbod het gaat, t.w. korte workshops, langere cursussen, retraites in een klooster etc.
  • de pagina waar je nu dit bericht leest, heet niet meer ‘Blog’ maar ‘Nieuws’, dat past beter bij de inhoud;
  • als je je cursor beweegt over de paginanaam ‘Nieuws’, komt er een subpagina ‘Oefening van de maand’ tevoorschijn die je kunt aanklikken;
  • de oefening van de maand is ook te vinden via een knop bovenaan rechts op deze nieuwspagina (hiernaast dus).

Het nieuwe hoofdmenu is natuurlijk het meest opvallend. Ik vond deze verandering nodig omdat sommige activiteiten bij meerdere categorieën hoorden. Het oude menu had bijvoorbeeld de pagina’s ‘schrijven’, ‘retraites’ en ‘reflectie’, dus eigenlijk zou een kloosterweekend waarin je over jezelf schrijft op alle drie de pagina’s moeten staan. Deze dubbelingen zijn bij de huidige pagina’s niet meer aan de orde.

Verder lijkt het me heel handig dat je nu vanaf elke pagina in één keer bij de meest recente oefeningen van de maand terecht kunt komen, via de link die verschijnt als je je cursor boven de paginanaam ‘Nieuws’ houdt. Je hoeft dus niet meer eerst een blog- c.q. nieuwsbericht over de oefening op te zoeken.
Het enige nadeel van deze opzet is dat er nu geen reacties meer onder de oefeningen geplaatst kunnen worden, maar dat gebeurde toch maar zelden en je kunt je ervaringen, teksten en suggesties natuurlijk altijd via het contactformulier naar me mailen. Die privacy maakt het misschien zelfs makkelijker om mij iets te laten horen. Dat zou ik heel leuk vinden.

En, wat vind je ervan? Ik hoor het graag, dat kan dus wél hieronder…

 

2 antwoorden
 1. Medeia
  Medeia zegt:

  De knop voor de oefening van de maand is pas zichtbaar als je een ander deel van je pagina opent. Het zou heel erg fijn zijn als deze knop ook op de beginpagina zit. Ik vind de hele site interessant en ik spel de site regelmatig helemaal uit, maar soms kom ik hier alleen voor de oefening van de maand en die is dan toch lastig te vinden.
  mvg
  Medeia

  Beantwoorden
  • Sarine
   Sarine zegt:

   Ha Medeia, fijn dat je de site interessant vindt, blij dat te horen/lezen 🙂
   Het mooie van de recente wijziging is dat de oefening van de maand nu vanaf elke pagina direct aangeklikt kan worden. Zodra je met je cursor boven het woord ‘nieuws’ hangt (dus in de navigatiebalk de tweede paginatitel van links, naast ‘home’), zie je meteen de subpagina ‘oefening van de maand’ verschijnen. Daar kun je op klikken en dan kom je bij de twee meest recente oefeningen die er altijd staan.
   Ik weet niet of/hoe de subpagina permanent afgebeeld kan worden, maar de oefening is dus onder ‘nieuws’ wel meteen beschikbaar.
   Hartelijke groeten,
   Sarine

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *