Website = werk in uitvoering: reacties van harte welkom

Helemaal nieuw is deze site. En nog niet helemaal af. Maar ach, een website is eigenlijk nooit af, toch?

Al mijn activiteiten zijn nu te vinden op deze ene plek. Niet alleen creatief en reflectief schrijven, maar ook teambegeleiding, training en coaching. In de praktijk was het onderscheid al flink aan het vervagen. Bijvoorbeeld in Schrijven en staan: je plek innemen – een workshop met reflectief schrijven en opstellingen. Of in de training Bouwen & Graven, waarin je leert je eigen schrijfprogramma’s te maken.

En het kostte tijd: twee websites, twee nieuwsbrieven, twee twitteraccounts… schiet niet echt op, natuurlijk 😉

Je vindt op deze nieuwe site dus meer diversiteit. Een rode draad is er wel, namelijk: schrijven, reflecteren en ontwikkelen.
Niet alles zal je aanspreken en niet alles zal voor jou van toepassing zijn. Maar hopelijk vind je snel je weg naar die pagina’s waarvan je denkt: ja, hier maak ik een bookmarkje voor!

Dit is ‘het’ nog niet. Ik heb nog plannen en ik twijfel over dingen. Vind je bijvoorbeeld het overzicht van de soorten activiteiten in de navigatiebalk handig omdat je meteen weet waar je moet zijn? Of is het je teveel en zeg je: voeg een stel categorieën samen?

Voel je vrij om hieronder te reageren, ik ben reuze benieuwd.

En last but not least: deze site zou er niet gekomen zijn zonder Bas Verweij van thisafternoon. Dank je wel, Bas!

4 antwoorden
 1. Ingrid Riper
  Ingrid Riper zegt:

  Ik ben onder de indruk van je mooie, nieuwe site! En wat heb je veel leuke (en nieuwe) cursussen en activiteiten in de planning staan! Ik zal hier zeker regelmatig een kijkje nemen.

  Beantwoorden
  • Sarine
   Sarine zegt:

   Fijn, Ingrid, dank je wel voor je reactie. Ik ben blij dat je m’n nieuwe site en aanbod waardeert! Er zitten inderdaad een paar nieuwe programma’s in, dat zie je goed. En de dingen die er al waren, zijn veel beter zichtbaar geworden, lijkt wel. Misschien te veel tegelijk in beeld, maar ja, er is ook zoveel leuks te bedenken en te doen 😉
   Hartelijke groeten, Sarine

   Beantwoorden
 2. Ricky Rieter
  Ricky Rieter zegt:

  Hoi Sarine,
  Gefeliciteerd met je nieuwe site. Ik ben meteen aan de nieuwe schrijfopdracht voor oktober begonnen, in een nieuwe dummy. Nieuwe mogelijkheden. Uit het ene nieuwe komt het andere voort. Zo werkt dat! Bedankt!

  Beantwoorden
  • Sarine Zijderveld
   Sarine Zijderveld zegt:

   Leuk, Ricky! Zowel je reactie als natuurlijk dat je aangestoken bent door het thema en meteen met iets nieuws begonnen bent. Veel schrijfplezier toegewenst.
   Hartelijke groeten, Sarine

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *