inschrijfprocedure

Inschrijven voor een workshop of een ander programma van Papieren Spiegel doe je door te klikken op de knop “inschrijven” of “bestellen” bij het programma van je keuze. Daarna zie je een bijbehorend inschrijfformulier: dat vul je in en je verstuurt het online.
Als deze werkwijze je niet duidelijk wordt, kun je je ook aanmelden door een bericht te sturen via de contactpagina.

Hoe werkt het online inschrijfformulier?
Het formulier kan pas verstuurd worden wanneer je op z’n minst alle verplichte onderdelen hebt ingevuld; deze zijn gemarkeerd met een sterretje (*). Daar hoort ook bij dat je aanvinkt dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden die gelden voor de diensten van Papieren Spiegel. Daarna klik je op ‘versturen’.

Hoe weet je dat je online inschrijving goed verzonden is?
Nadat je het formulier hebt ingevuld en op ‘inschrijven’ hebt geklikt, kom je op een pagina met een ontvangstbevestiging. Tegelijkertijd wordt er automatisch een bericht gestuurd naar het mailadres dat je in het formulier hebt ingevuld.
Als je dit mailtje niet binnen 5 minuten ontvangt, is er dus iets misgegaan met je inschrijving of je hebt per ongeluk een fout gemaakt in je mailadres. Probeer het opnieuw en als het weer niet lukt, neem dan contact met me op.

Wanneer is je aanmelding voor een schriftelijk (online) programma definitief?
Je aanmelding voor een schriftelijk (online) programma is definitief zodra je inschrijving is verstuurd en je betaling is ontvangen. Je krijgt automatisch een mail met een link naar het schriftelijke programma. Als je dit mailtje niet binnen 5 minuten ontvangt, is er iets misgegaan met je inschrijving of je hebt per ongeluk een fout gemaakt in je mailadres. Neem dan contact met me op.

Wanneer is je aanmelding voor een workshop of een retraite definitief?
Je aanmelding voor een workshop of retraite is pas definitief wanneer je van mij een mail ontvangt waarin ik je laat weten dat er plaats is en dat ik je als deelnemer genoteerd heb.

Welke annuleringsvoorwaarden gelden er?
Kijk goed naar de annuleringsvoorwaarden zoals opgenomen in de algemene voorwaarden. Als je je onverhoopt moet afmelden, ben je in sommige gevallen toch het deelnamebedrag (gedeeltelijk of zelfs geheel) verschuldigd. Die bepalingen zijn helaas nodig omdat ik met kleine groepen werk.

Mocht je vragen hebben over deze inschrijfprocedure, hoor ik het graag.