Project omschrijving

Schrijfcafé

Vanwege het coronavirus gaat het Schrijfcafé tijdelijk niet door. Houd de agenda in de gaten om te zien wanneer en hoe we weer beginnen.

Het Schrijfcafé vindt doorgaans plaats op de eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Kijk vooraf altijd even in de agenda, want soms zijn er wijzigingen.

Het Schrijfcafé is een maandelijkse ochtend met inspirerende oefeningen, gelegenheid om met elkaar te schrijven en ervaringen uit te wisselen. Je bent van harte welkom en het maakt niet uit of je ervaring hebt met schrijven. De opdrachten en technieken die je aangereikt krijgt, zorgen ervoor dat je teksten als vanzelf op papier komen.

Het programma is elke keer anders. Misschien schrijven we over talenten, eigenwijsheid, groei. Wie weet doen we iets met afbeeldingen of schrijven we naar aanleiding van wat we op dat moment bij ons hebben. En ook de technieken wisselen: open zinnen, een combinatie van teksten en gedichten, een gedachtenwolk, citaten… Het Schrijfcafé blijft je verrassen.

Elke bijeenkomst staat op zichzelf; je kunt komen wanneer en zo vaak je maar wilt.

Inschrijven is niet nodig, wel graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn en het entreebedrag gepast meenemen.

Programma
10.00 uur – start programma
s.v.p. 10 minuten van tevoren aanwezig zijn
12.00 uur – einde

Meenemen
– pen en papier
– contant en gepast: € 12

Entree
Deelname kost € 12, ter plekke contant en gepast te betalen. Dit bedrag is inclusief twee consumpties (koffie, thee of frisdrank).

Locatie
Van der Valk Hotel Ara
Veerweg 10
3336 LM Zwijndrecht
Routebeschrijving
We zitten in het restaurant, rechts achterin.

Vind je Zwijndrecht te ver weg of komen de data je niet uit, kijk dan op de site van Christine de Vries (Shodo) in de lijst van Schrijfcafés in Nederland of er een ander schrijfcafé bij jou in de buurt zit.