Soms heb je niets anders nodig dan een vorm die maakt dat je jezelf hoort. Het is fijn om je eigen weg te gaan met schrijf- en reflectieoefeningen die je op papier krijgt. Om er thuis mee bezig te zijn, tussen de bedrijven door, of misschien tijdens een weekje weg in je eentje. Bij de hand genomen worden door een werkboek dat je allerlei dingen aanreikt.

2020-06-18T17:57:55+02:00

geworteld schrijven

Wat betekent 'stevig staan, hoog reiken en schitterend bloeien' in jouw leven of werk? Waarmee voed je je en hoe stevig sta je? Naar wie of wat strek je je uit en welke vruchten draag je? Je bouwt jezelf op via verschillende oefeningen en een levensboomlabyrint.

 

 

“Ik heb anderhalve week langer over de opdrachten gedaan. En daarna pas 6 weken later de reflectie. Als ik teruglees wat het allemaal aan inzichten opgeleverd heeft, ben ik heel trots op mijzelf.”

“Ik voel me heel erg uitgedaagd door de opdrachten. Door verschillende opdrachten kom je steeds iets dieper.”

“Het blijft verrassend wat het me steeds weer oplevert. Ik kwam erdoor bij de lichte kant in mezelf, een heerlijke ervaring! ‘k Heb grote waardering voor je vindingrijkheid, creativiteit en deskundigheid.”

“Ik doe er veel langer over dan drie weken: het wordt ruim twee maanden, maar het bezig zijn ermee doet me zo goed dat ik besloten heb mezelf ook de cursus ‘Altijd tijd, altijd aandacht’ binnenkort cadeau te doen (als ik het proces van de ‘kriebels’ waar ik nu mee bezig ben heb afgerond).”