Schriftelijke programma’s

Het is fijn om je eigen weg te gaan met schrijf- en reflectieoefeningen die je op papier krijgt. Om er thuis mee bezig te zijn, tussen de bedrijven van je privé-leven en werk door, of misschien wel tijdens een weekendje weg in je eentje. Lekker uitwaaien en bij de hand genomen worden door een werkboek dat je allerlei dingen aanreikt.
Hieronder zie je programma’s die je laten reflecteren op verschillende thema’s, dus je kunt kiezen wat bij jou past.

Soms heb je niets anders nodig dan een vorm die maakt dat je jezelf hoort.

“Heerlijk dat het je wordt aangereikt, dat je niet zelf hoeft na te denken over de vorm. Bij de wandeling kon je dan wel weer zelf kiezen en dat was een leuke afwisseling.” 

“Ik voel me heel erg uitgedaagd door de opdrachten. Door verschillende opdrachten kom je steeds iets dieper.”

“Het meedoen aan zo’n traject stimuleert tot schrijven. Ik heb in 3 weken een heel schrift vol geschreven!”

“Ik heb anderhalve week langer over de opdrachten gedaan. En daarna pas 6 weken later de reflectie. Als ik teruglees wat het allemaal aan inzichten opgeleverd heeft, ben ik heel trots op mijzelf.”

“Ik geniet erg van de Zomerschrijfkriebels. Het blijft verrassend wat het me steeds weer oplevert. Ik kwam er o.m. door bij de lichte kant in mezelf, een heerlijke ervaring! ‘k Heb grote waardering voor je vindingrijkheid, creativiteit en deskundigheid.”

“Aan de cursus heb ik met heel veel plezier gewerkt, maar dit werken was ook genieten. De beer uit het winterslaaplabyrint heeft me heel veel wijzer gemaakt.”