Producten van Stampin’Up!® zijn alleen via een demonstrator te bestellen. Ik zou het heel leuk vinden als ik jouw bestelling mag verzorgen.

De catalogi geven een goede indruk van wat er te koop is en wat je ermee kunt doen. Het zijn meteen ook magazines met allerlei voorbeelden om je op ideeën te brengen. Je kunt de catalogi op deze pagina bekijken en downloaden, en bij een bestelling vanaf € 25,- stuur ik een papieren exemplaar naar je toe.

Bestel via e-mail aan mij
BESTEL IN DE WEBSHOP VAN STAMPIN’UP! (creditcard)
Als je in de webshop bestelt, doe dan je voordeel met mijn gastvrouwcode van de maand, genoemd op deze pagina. Vul deze code in bij je bestelling om een bedankje van mij toegestuurd te krijgen.
Als je voor € 200 of meer bestelt, gebruik dan de code niet, want dan krijg je rewards van Stampin’Up!®: spaarpunten voor gratis producten. En ik stuur je dan ook het bedankje.
Mijn gastvrouwcode in juli:
ZHCCVGEE
Bekijk de beginnersbrochure
Bekijk de jaarcatalogus 2020-2021
Stel je eigen startpakket samen

Tip:
Tombow vloeibare lijm
Ik vind dit de meest geweldige lijm ooit. Aan de ene kant een breed vlak, aan de andere kant een precies puntje. En afhankelijk van hoe je hem laat drogen, maak je er tijdelijke of permanente lijm van. Alles in één product!