Stilstand is achteruitgang, zeggen ze. Maar is dat zo? Het kan ook vooruitgang zijn, toch? In de stilte, in het stilvallen en in het wegvallen van vanzelfsprekendheden kunnen nieuwe dingen ontstaan.
In deze coronatijd wens ik natuurlijk vooral dat het goed gaat met jou en met allen die je lief zijn. Blijf voorzichtig en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Daarnaast hoop ik dat je de gedwongen stilstand vruchtbaar weet te maken, bijvoorbeeld door te ontdekken waar je hart naar uitgaat en waar jij kracht en inspiratie uit put.

Ik verbaas mezelf door kaarten te maken en dat fantastisch te vinden. Nou hield ik natuurlijk altijd al van frunniken met papier en inkt, kaartjes maken voor workshops, bureaustandaardjes met de kernpunten uit een training, dat soort dingen. En ik vind het leuk om mensen iets te geven. Die twee dingen samen maken dat ik volop met papier en stempels bezig ben en ik heb al heel wat kaarten verstuurd. Heel ontspannend, zo concreet ‘makerig’ bezig zijn.

Prachtige materialen heb ik daarbij ontdekt, van Stampin’Up!: papier, inkt, lijm, stempels etc. Deze spullen zijn alleen online te koop. Ik ben er zelfs demonstratrice voor geworden, niet alleen vanwege de korting van 20% (die kan ik wel gebruiken bij m’n bestellingen ;-)), maar ook omdat ik graag reclame maak voor deze mooie producten. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld art journaling, creatieve impulsen bij het reflectief schrijven, de combinatie van beeld en tekst, en het maken van je eigen workshopmaterialen. Je kunt deze producten nu ook via mijn site in de webshop bestellen.

Deze producten gaven me het laatste duwtje dat ik nodig had om tot een nieuwe website te komen, compleet met webshop. Zo zie je maar waar papier en inkt toe kunnen leiden! M’n vorige website was bovendien technisch verouderd en dat helpt niet bij het vullen ervan.

De belangrijkste inhoud van de oude site heb ik overgezet, zodat je hopelijk geen dingen hoeft te missen waar je eerder inspiratie uit putte. Is er toch iets dat je niet meer kunt vinden? Laat het me weten, want óf het staat ergens op deze nieuwe site, óf ik kan het naar je mailen.

Wat is nieuw?

  • Berichten staan meteen op de homepage.
  • De oefening van de maand is voortaan te vinden in een bericht op op de homepage en wordt niet meer na twee maanden verwijderd.
  • De site heeft een betaalfunctie, zodat je schriftelijke programma’s meteen na je bestelling kunt downloaden.
  • Op de pagina Papier, inkt en stempels vind je informatie over de materialen van Stampin’Up!.
  • In de webshop kun je materialen bestellen. Je krijgt een leuk extraatje als je je bestelling door mij laat verzorgen.
  • En mocht je zelf demonstrator willen willen worden, met alle voordelen van dien, dan ben je van harte welkom in mijn team.

De komende tijd zetten we nog wat puntjes op de i, maar ik ben al wel benieuwd wat je van deze nieuwe website vindt. Je tips zijn welkom en ik wens je veel plezier en inspiratie toe!

Hartelijke groet,
Sarine